16 d’octubre del 2010

LA INFLUENCIA DE LA TELEVISIÓN EN NUESTRA SOCIEDAD (un treball ja fet)

Què volem investigar? En aquest treball volen treball la "telebasura" i el telecomerç.
Quin és el problema que volem abordar? (en forma de pregunta general però precisa) Volen abordar el tema de com influència o agrada els programes de televisió a les persones.
Quins objectius concrets ens proposem? Ens proposem averiguar si la televisió crea algun probleam en la vida cuotidiana. Averigurar si els menors d'edats els hi provoca problemes, veure massa la televisió en hores nocturnes i si influeix en el rendiement escolar. Investigar les causes i els motius de tanta "telebasura", premsa rosa.
del mateix. Averiguar perque la gent mira tant els programes ''basura''. Averiguar si la "telebasura" es dolenta realment. Conscenciar a la gent de que per culpa de le telebasura, la gent ha començat a sentir interés per la vida intíma per alguns famosos actuals. Que donin programes de telebasura en hores adequades, ja que no pot ser que els nens petits ho mirin, no és bo per la seva educació. I finalment, proposar una crítica al excés de publicitat.
Quins són els tres o quatre aspectes concrets que ens interessa tractar d'aquest problema? Ens interessa que hi hagi menys anuncis i programes que no influeixin tant al jovent d'avui en dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada