5 de novembre del 2010

Com es fa l'article?

El nostre treball l'hem de resumir en un article perquè es vegi el treball resumit. Aquest article ha d'ocupar entre 2 pàgines i mitja i 3. S'ha d'organitzar de la manera següent:

El primer foli ha de constar el títol, el curs, els autors del treball (els noms i cognoms), el tutor i l'escola d'on són els alumnes. 2/3 parts del treball tindran una introducció. En la que hi ha d'haver una part teòrica, els objectius i la hipòtesi que tens. I l'espai de foli restant ha de contenir una taula amb els materials que utilitzarem i totes les fonts amb les que elaborarem el nostre treball. La mida de la lletra i el seu format a de ser nº9, times new roman.

El segon full, farà constar la metodologia del treball, o sigui pas per pas el que he fet per comprovar la hipòtesi i completar el nostre treball. L'altre meitat del full tindrà els resultats obtinguts.

Finalment en el tercer i últim full, hi posarem les conclusions del treball (que hem après i el resultat final). També cal posar-hi les fonts d'on hem obtingut la informació sobre el tema, la bibliografia (llibres, enciclopèdies, pàgines web...). I finalment hi representarem els gràfics que hem tret a partir de les enquestes o consultes a les persones.

Tots aquests passos anteriors són els que s'han de seguir si vols fer un correcte article.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada